Понеділок, 23.04.2018, 19:28
Вітаю Вас Гість | RSS

ДПТНЗ "Дубровицький професійний ліцей"

Меню сайту
Статистика

Онлайн: 1
Гості: 1
Користувачі: 0

Відкриті уроки, заходи

Головна » Дошка оголошень » .

Відкритий урок проведений викладачем хімії Дячок Л.М.
26.03.2018, 09:49

23.03.2018 року було проведено відкритий урок з хімії викладачем Дячок Л.М. на тему: «Харчові добавки. Е-числа.»

 Мета:

Навчальна:  проаналізувати   значення   харчових   добавок,   їх   функції,  кодування;

дослідити наявність харчових добавок у продуктах харчування.

Розвиваюча:  розвивати   уміння   аналізувати   інформацію;   самостійно  приймати

рішення; розвивати критичне мислення учнів.

Виховна: формувати навички здорового способу життя.

Очікувані   результати:  учні   повинні   знати   правила   споживання   харчових

добавок,   їх   функції,   кодування;   вміти   характеризувати   харчові   добавки,   вміти

самостійно застосовувати набуті знання.

Тип уроку: урок засвоєння нових знань.

Методи проведення:

Словесний: розповідь з елементами пояснення;

 Метод проектів : групи дослідників «хіміки-технологи» тема дослідження- необхідність використання харчових добавок; «лікарі», тема дослідження- вплив харчових добавок на організм людини; «споживачі», тема дослідження –їісти чи не їсти? Робота в малих групах.

Наочний: робота з мультимедійною презентацією, таблицею для розпізнання

найпоширеніших харчових добавок.

Практичний: виконання лабораторного досліду.

Обладнання уроку: ноутбук, проектор, мультимедійна презентація; етикетки харчових

продуктів   (15   шт);   інструкції   до   лабораторної   роботи   (15   шт);   таблиці   для

розпізнання найпоширеніших харчових добавок (15 шт).

Лабораторний дослід: ознайомлення із змістом етикеток до харчових продуктів.

Презентація.

Додав: admin |
Переглядів: 13 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Пошук

Степанюк Ірина © 2018